PDA

View Full Version : Taylor 810ce replace blender with anthem pro?



slpenf
01-27-2013, 12:28 PM
My 1998 810ce has a fishman blender has been acting up. Would the Anthem Pro dimensions be the same? Is there a template available for the installation hole?

Caleb_Elling
01-28-2013, 02:51 PM
Do you have the exact model of the Fishman preamp? If I have that, I can tell you if our current systems will work as a retrofit.

slpenf
01-28-2013, 05:32 PM
It's a Taylor prefix on board blender

Caleb_Elling
01-30-2013, 08:50 AM
From the dimensions that I've been able to find, the Stage Pro preamp is smaller then the Taylor Prefix. So it would not work as a retrofit.

Caleb_Elling
01-30-2013, 08:52 AM
Email me directly at [email protected] if you would still like to get the template.